TA KONTAKT MED OSS!

TELEFON 32 12 11 00

Livet på Borger

I was always somebody who felt quite sorry for myself, what I had not got compared to my friends, how much of a struggle my life seemed to be compared to others. I was caught up in a web of negativity and needed someone or something to help me to escape.

En vanlig dag

Dagen på Borger starter med frokost i nitiden. Kaffen er satt på fra klokken åtte for de som står opp før frokosten er servert.

Etter frokost har vi morgenmøte der vi planlegger dagen og der det informeres om aktiviteter og avtaler.

 

Utover dagen vil den enkelte ha ulike aktiviteter og avtaler, som jobb på Fontenehuset på Hønefoss eller i skogen på Borger, legeavtaler, trening, musikkstudioet etc.

Vi spiser lunsj klokken ett. Dette er som regel brødmat med fremsatt pålegg eller varmmat. God og hjemmelaget middag serveres klokken fem.

Etter middag er det muligheter for en rekke aktiviteter som trening, spille musikk, fisketur, båttur osv. Eller man kan ta det med ro på Borger og se på TV, spille biljard, bordtennis, spille Playstation på spillrommet eller bare ta det med ro sammen med andre på huset. Man kan også benytte seg av tilbudene i Hønefoss som kino, bowling etc. 

Det er kveldsmat klokken åtte.

Hvor lenge bor man på Borger?

Det varierer avhengig av den enkeltes behov.

Noen har behov for et sted å bo mens man venter på et annet og mer permanent bosted, og oppholdet ved Borger kan da vare et par måneder.

Andre flytter til Borger fordi man har behov for å være her en lengre periode.

Vi ønsker å gi et godt og trygt botilbud uansett varigheten på oppholdet her.