Borger Gård på Ringerike

Borger Gård tilbyr til sammen 20 rom og leiligheter. Alle boenheter har eget bad og toalett.
Leilighetene har eget kjøkken.

Borger Gård har universell utforming | Kontakttelefon Borger Gård: 905 19 596

 

 

Beliggenhet:
Borger Gård ligger på Klekken utenfor Hønefoss, femti minutters kjøring fra Oslo. Boligene ligger på Borger Gård. Tomten er svært godt vedlikeholdt, med parkanlegg, frukttrær, låve og stabbur. Gården ligger ved Nordmarka og har egen seter i Nordmarka.

Transport/tilgang til offentlig transport:
Det er tre minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Nærmeste togstasjon ligger i Hønefoss, 5,5 km fra Borger gård. Fra Hønefoss går det buss og tog til Oslo hver time. Boligen disponerer flere egne biler.

Aktiviteter:
Borger gård ligger ved foten av Nordmarka og man drar ofte på tur i Nordmarka i helgene. Borger gård har fiskeutstyr og friluftsutstyr som telt, hengekøye, soveposer etc. Borger gård har også kanoer som i sommerhalvåret blir mye brukt i Nordmarka og vi har en mindre båt som kan brukes på Steinsfjorden. Borger disponerer skogsområder hvor man kan drive vedhogst med kyndig personal. På skogsområdet finnes blant annet en stor lavvo for turer med grilling og for varme og avslapping etter arbeid i skogen.

Borger gård har musikkstudio i kjelleren der man kan spille gitar, keyboard, synge og spille inn musikk. Flere av de som jobber på Borger er musikere. Noe av musikken legges ut på kanalen "Band Borger" på YouTube. Borger gård har eget rom med staffelier og mulighet for kunst og uttrykksaktivitet.

På Borger gård finnes det meget godt utstyrt treningssal med ulike apparater og frivekter samt spinningssykler og tredemølle. Man kan trene så mye man vil. Det finnes også egen sal som er egnet for innebandy eller fotball. Borger gård har fellesaktiviteter som kino, bowling etc. en kveld i uken, og to ganger i uken drar de som ønsker det til Ringeriksbadet. Det er også biljardbord og bordtennisbord på Borger gård.


 

Paulsrud i Vestre Toten kommune

Paulsrud tilbyr til sammen 20 boenheter. Alle boenheter    har egne bad og toalett.


Paulsrud har mange rom med universell utforming og også noen rom for beboere som ikke er i behov av universell utforming. Kontakttelefon Paulsrud: 489 94 607

Beliggenhet:
Paulsrud ligger i Vestre Toten kommune, en time og femten minutters kjøring fra Oslo. Paulsrud ligger landlig plassert ved Reinsvoll med en spektakulær utsikt over Einafjorden og  med kort reisevei til butikker på Reinsvoll, Raufoss eller i Gjøvik.

Transport/tilgang til offentlig transport:
Det er 5 minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Nærmeste togstasjon ligger 8 km fra Paulsrud. Det går regelmessig tog til Oslo. Boligen disponerer flere egne biler.

Aktiviteter:
Paulsrud har en fantastisk beliggenhet og kort vei til skog og mark, vi har fiskeutstyr og friluftsutstyr slik at vi kan overnatte i skogen. Vi har store utearealer som egner seg for ballspill, kubb, grilling etc. Ved Paulsrud har vi bordtenningsbord og eget treningsrom.


 

Hvalheim i Hole kommune

Hvalheim tilbyr til sammen 15 rom og leiligheter. Noen boenheter deler bad og toalett.
Leilighetene har eget kjøkken.


Hvalheim har universell utforming ved deler av boligen. Noen boenheter er også ment for beboere som ikke
er i behov av universell utforming. Kontakttelefon Hvalheim: 926 71 167

Beliggenhet:
Hvalheim ligger i Hole kommune, 30 minutters kjøring fra Sandvika utenfor Oslo. Hvalheim ligger vakkert til ved Tyrifjorden og med kort reisevei til butikker og andre fasiliteter.

Transport/tilgang til offentlig transport:
Det er to minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Nærmeste togstasjon ligger i 20 km fra Hvalheim. Det går buss til Oslo hver time fra Vik og Hønefoss. Boligen disponerer flere egne biler.

Aktiviteter:
Hvalheims beliggenhet ved Tyrifjorden muliggjør en rekke uteaktiviteter i flott natur i nærområdet. Hvalheim har fiskeutstyr og friluftsutstyr som telt, soveposer etc. som kan brukes hele året. I Hvalheims hage har man ofte uteaktiviteter som dart, badminton, kubb og lignede. Borger ved Hvalheim disponerer skogsområder hvor det kan utføres skogsarbeid. Der er det også en stor lavvo som er lett tilgjengelig og som kan brukes til grilling og sosial hygge.

Faste aktiviteter inne i boligen er blant annet diverse spillkvelder, filmkvelder, quiz og bingo. Man reiser regelmessig på handleturer og bowling, og det er tilbud om svømming på Ringeriksbadet to ganger i uken.

Hvalheim har eget treningsrom.


 

Hof i Holmestrand kommune

Hof tilbyr til sammen 22 rom og leiligheter. Alle boenheter har eget bad og toalett. Leilighetene har eget kjøkken.


Hof har universell utforming. Kontakttelefon Hof: 477 92 317

Beliggenhet:
Hof ligger i Holmestrand kommune 30 minutters kjøring fra Drammen og en times kjøring fra Oslo

Hof ligger i landlige omgivelser med meget kort reisevei til skog og mark, innsjøer eller til Oslofjorden ved Holmestrand, Horten eller Tønsberg. I Hof sentrum er det butikker, kafe og andre lokale tilbud i gangavstand fra boligen.

Transport/tilgang til offentlig transport:
Det er seks minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Nærmeste togstasjon ligger 19 km fra Hof. Det går regelmessig buss og tog til Oslo fra Holmestrand. Boligen disponerer flere egne biler.

Aktiviteter:
Hof ligger i nærheten av skog, mark og vann. Vi har fiskeutstyr og friluftsutstyr som telt, hengekøye, soveposer etc. og vi reiser ofte på overnattingsturer i marka. Hof har kanoer som i sommerhalvåret blir mye brukt. På Hof finnes det godt utstyrt treningssal med ulike apparater og frivekter samt spinningssykler og tredemølle. Det finnes også egen sal som er egnet for innebandy eller fotball, og innebandy spilles fast to-tre ganger i uken. Hof har egnet rom for musikkstudio og har musikkutstyr som gitar, keyboard, mikrofon og forsterker. Flere av de som jobber ved Borger er musikere.

Hof leier et lokale hvor beboere kan male, sy og drive med kunst og uttrykksaktivitet. Hof har fellesaktiviteter som kino, bowling etc. en kveld i uken, og to ganger i uken drar de som ønsker det til Drammensbadet. Det er også biljardbord og bordtennisbord på Hof.


 

Petershagen i Østre Toten kommune

Petershagen tilbyr til sammen 15 rom og leiligheter. Alle boenheter har eget bad og toalett.
Leilighetene har eget kjøkken.


Petershagen har mange rom med universell utforming og også noen rom for beboere som ikke er
i behov av universell utforming. Kontakttelefon Petershagen: 474 62 748

Beliggenhet:
Petershagen ligger i Østre Toten kommune, en time og femten minutters kjøring fra Oslo. Petershagen ligger landlig plassert med kort reisevei til skog og mark og butikker i Lena eller på Gjøvik.

Transport/tilgang til offentlig transport:
Det er ett minutts gange til nærmeste bussholdeplass. Nærmeste togstasjon ligger 20 km fra Hof. Det går regelmessig buss og tog til Oslo. Boligen disponerer flere egne biler.

Aktiviteter:
Petershagen ligger i umiddelbar nærhet til skog og mark og disponerer en gapahuk i nærområdet. Petershagen har egen bålplass på området hvor det er mulighet for grilling etc. og har fiskeutstyr og friluftsutstyr slik at man kan overnatte i skogen. Det er mulighet for frisbeegolf i nærområdet og Petershagen har avtale om fotballtilbud utenfor boligen. Petershagen benytter seg fast av Totenbadet og bowling på Gjøvik to ganger i uken. På Petershagen finnes det treningssal med ulike apparater og frivekter samt spinningssykler og tredemølle. Man kan trene så mye man vil. Det er også bordtenningsbord på Petershagen.