TA KONTAKT MED OSS!

TELEFON 32 12 11 00

Rommene

Avhengig av hva du ønsker og har behov for kan vi tilby forskjellige typer boenheter og leiligheter. De fleste boligene er boenheter på ca 20-30 kvadratmeter. Alle disse har eget bad.  Vi har også noen leiligheter som er større, fra 40-50 kvadratmeter. Noen av disse har kjøkken, andre ikke.

I og med at Borgers enheter alle ligger vakkert til med mye natur rundt har mesteparten av rommene flott utsikt til naturskjønne omgivelser. Rommene ligger adskilt fra fellesområdene, men samtidig nær. Så om du vil trekke deg tilbake og være alene på boenheten din eller om du vil oppsøke andre i fellesskapet er det lett tilgjengelig. Dette gjør også at personalet er veldig lett tilgjengelig hvis du ønsker kontakt med disse.

Måltider

Alle måltidene med unntak av kveldsmat blir tilberedt av våre kokker. Kveldsmaten serveres av personalet og beboere. Vi spiser sammen i spisestua.

Hos oss er måltidene et av dagens høydepunkter, der samles vi og spiser, prater, krangler og ler sammen. Kokkene våre er flinke til å lage god og næringsrik mat. Kokkene er en del av fellesskapet på husene våre og tar gjerne imot innspill til menyen. Om du ønsker det kan du selvfølgelig ta med mat inn i din boenhet og spise den der.

Vi håper imidlertid at flest mulig spiser sammen. Fredag og lørdag er det som regel typisk helgemat som pizza, taco, burger etc. For de som ønsker det samles vi gjerne foran TV en med smågodt om kvelden i helgen.