TA KONTAKT MED OSS!

TELEFON 32 12 11 00

Aktiviteter

På Borger vil du ha mulighet til å dyrke dine interesser eller å prøve ut nye aktiviteter. Alle våre boliger har daglig mange tilbud om forskjellige aktiviteter.

Alle Borgers boliger har eget godt utstyrt treningsstudio der man kan trene sammen med Borgers ansatte. På boligen vår på Hof kan du spille golf, og på boligen vår Petershagen kan du spille frisbeegolf.

Det er biljardrom og bordtennisbord på flere av boligene. Om du har interesse av å spille musikk har vi musikkrom der man kan spille. Flere av våre ansatte har stor musikkinteresse, og vil kunne spille sammen med deg om du ønsker det. 

Alle boligene har faste aktiviteter ut av huset til svømmehall, bowling, kino, cafebesøk etc.

Boligene ligger ikke langt fra tettsteder og byer som Hønefoss, Gjøvik, Raufoss og Holmestrand, og vi drar ofte på bowling, cafetur, kino eller bading på Drammensbadet, Ringeriksbadet eller Totenbadet.

Om du ønsker å prøve deg i arbeidsaktivitet har vi samarbeid med forskjellige arbeidsgivere som kan tilby tilrettelagt arbeid alt etter dine behov.

Våre boliger ligger alle i nærhet til flott natur. Positive naturopplevelser er en viktig del av aktivitetstilbudet vårt. Vi drar ofte på tur i skog og mark der vi griller, fisker, bader etc som del av det sosiale samværet

Borger har til sammen 16 biler fordelt på boligene.

Vi ønsker at alle på Borger skal kunne dyrke sine interesser, og ønsker alltid innspill velkommen.