TA KONTAKT MED OSS!

TELEFON 32 12 11 00

Aktiviteter

På Borger vektlegger vi fellesaktiviteter som friluftsliv, trening og arbeidsaktiviteter. 
Alle Borgers boliger har eget godt utstyrt treningsstudio der man kan trene sammen med Borgers ansatte.
Det er biljardrom og bordtennisbord på flere av boligene og alle boligene har faste aktiviteter ut av huset til svømmehall, bowling, kino, cafebesøk etc.
Våre boliger ligger alle i nærhet til flott natur og vi vektlegger positive naturopplevelser som en viktig del av aktivitetstilbudet vårt. Vi drar ofte på tur i skog og mark der vi griller, fisker, bader etc som del av det sosiale samværet. Alle boligene har tur og fiskeutstyr tilgjengelig.
Vi disponerer skogsområder i Vikersund der man kan være med på vedhogst og -produksjon, eller man kan være med til Lavvoen vår, et sosialt samlingssted i rolige naturskjønne omgivelser eller pauserom ved skogsarbeid.
Boligene ligger ikke langt fra tettsteder og byer som Hønefoss, Gjøvik, Raufoss og Holmestrand, og vi drar ofte på bowling, cafetur, kino eller bading på Drammensbadet, Ringeriksbadet eller Totenbadet som vi har avtale med.
Vi har over flere år hatt et tilbud til de som ønsker å spille musikk i band, der man annenhver uke reiser til et studio i Asker sammen med musiker og studioeier som har lang erfaring innen musikkaktivitet og -terapi innen psykisk helse og rusfeltet. Det er mulighet for innspilling av musikk, og en del innspillinger har blitt lagt ut på YouTube under navnet Band Borger. En av våre beboere har fått hjelp til å spille inn sin egen CD med egenkomponert musikk.
Borger har til sammen 16 biler fordelt på boligene, som benyttes svært ofte til utflukter. Beboere og ansatte kommer sammen med forslag om ulike typer utflukter.