TA KONTAKT MED OSS!

TELEFON 32 12 11 00

Aktiviteter

Borger ligger ved foten av Nordmarka, noe som preger en del av aktivitetstilbudet vårt.


 

Ved Borger vektlegger vi felles aktiviteter som friluftsliv, trening og arbeidsaktiviteter. 

Vi drar ofte på tur i Nordmarka i helgene. 
Vi har kanoer som vi med jevne mellomrom tar opp i marka. I sommerhalvåret blir det kortere eller lengre turer med og uten fiskestang. Vi har også en båt som vi bruker på fjordturer.

Vi ønsker stor aktivitet rundt dags- og overnattingsturer.

Tre dager i uken drar de som har lyst i skogen med motorsag der vi feller trær, kapper, kløyver og pakker vedsekker. Overskuddet av dette deles mellom de som har vært med og jobbet.

To ganger i uken drar de som ønsker det til Ringeriksbadet.
Vi har fellesaktiviteter som kino, bowling etc en kveld i uken. 

Borger har en meget godt utstyrt treningssal med en mengde apparater og frivekter samt spinningssykler og tredemølle. Man kan trene så mye man vil.

Det er også biljardbord og bordtennisbord på Borger.

Borger har musikkstudio i kjelleren der man kan spille gitar, keyboard, synge og også spille inn musikk. Flere av de som jobber på Borger er også musikere. Noe av musikken legges ut på kanalen "Band Borger" på YouTube. 

 

Vi har et atelier der vår kunst- og uttrykksterapeut sammen med beboere maler, tegner og former. Dette er det flere som har stor glede av.

Borger har avtale med Fontenehuset i Hønefoss. Man kan jobbe der alt etter hvor mange dager ukentlig man har avtalt. For mange kan det være positivt å jobbe og være sosial i andre omgivelser enn der man bor.

Vi reiser med jevne mellomrom på lengre turer og utflukter. Det kan være turer inn til Oslo for ulike mål og aktiviteter eller man kan reise til Sverige, noe som skjer ca. en gang i måneden.

Vi ønsker å jobbe målrettet mot økt trygghet, mestring, tilknytning og fellesskap gjennom våre fellesaktiviteter.